Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții contractuale înainte de a apela la serviciile noastre de turism.


Agenția de turism

Serviciile de turism vă sunt oferite de MDR Beratung GmbH cu sediul în Elveția, cantonul Schwyz, Schindellegi 8834, Höhenweg 2b. Firma este înregistrată în Registrul Comerțului Elvețian sub numărul CHE-303.906.507. Numărul de TVA este CHE-303.906.507 MWST.


Acceptarea termenilor și condițiilor

Puteți apela la serviciile noastre de turism numai dacă sunteți de acord în totalitate cu termenii și condițiile menționate mai jos.


Informațiile publicate pe pagina www.turism-elvetia.ro

Pagina turism-elvetia.ro oferă informații cu scop consultativ. Informațiile publicate pe această pagină pot fi modificate oricând.
 

Anulări / modificări

În cazul în care doriți anularea sau modificarea serviciului rezervat trebuie să informați agenția de turism pe email despre intențiile dvs. Agenția acceptă anularile și modificările numai dacă sunt comunicate pe email. Anulările și modificările intră în vigoare numai după ce agenția va confirma pe email că a fost înștiințată.

În eventualitatea modificării unei rezervări incluzând dar fără a se limita la anulări, agenția își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acțiune. 


Plata

Ca modalitate de plată este acceptat numai transferul bancar.

Agenția nu-și asumă obligația de a emite biletele de călătorie în cazul neplății integrale a serviciilor comandate.

Prețul poate fluctua datorită modificării cursului de schimb EUR - CHF.


Drepturile și obligațiile turistului

Turistului îi este recomandat să dețină o asigurare de sănătate pe toata perioada excursiei.

Turistul care nu mai poate sau nu mai vrea să participe la călătoria turistică poate să cesioneze contractul unei terțe persoane cu obligația de a anunța pe email agenția cu cel puțin 5 zile înaintea datei de plecare.


Drepturile și obligațiile agenției

În cazul modificării uneia dintre prevederile esențiale ale contractului cum ar fi serviciile incluse în pachet, datele de călătorie sau modificarea categoriei unităților de cazare, agenția are obligația de a informa turistul pe email cu cel puțin 15 zile înainte de începerea călătoriei.

Agenția poate majora sau micșora prețul contractului, arătând modul de calcul al majorărilor sau micșorărilor de preț ale contractului. Modificarea poate avea loc din cauza variațiilor costurilor de transport sau de cazare precum și ale cursurilor de schimb valutar EUR - CHF.

Prețurile stabilite în contract nu pot fi majorate în niciun caz în cursul celor 20 de zile calendaristice care preced data plecării.

Agenția este răspunzătoare pentru buna executare a obligațiilor asumate prin contract cu excepția următoarelor cazuri:

a) când neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasă a obligațiilor asumate prin contract se datorează turistului.
b) când neîndeplinirea obligațiilor se datorează unor cauze de forță majoră sau unor împrejurări pe care agenția nu le putea prevedea sau evita, inclusiv, dar fără a se limita la: întârzieri în traficul mijloacelor de transport, defectări ale mijloacelor de transport, accidente, blocaje, lucruri sau reparații pe drumurile publice, condiții meteo riscante, telecabine / vapoare / trenulețe pe sau prin munte oprite din circulație sau în revizie.
c) neîndeplinirea obligațiilor se datorează unui terț care nu are legatură cu furnizarea serviciilor prevăzute în contract, iar cauzele care au determinat neîndeplinirea obligațiilor au un caracter imprevizibil și inevitabil.

Florin Piersic Pe urmele lui Florin Piersic prin fascinanta Elveție